Webhosting via het Directadmin Evolution Panel

Via de link Hosting Login in de menubalk bovenaan deze pagina kunt u inloggen op het hostingpanel. Hier vindt u een overzicht van uw domeinnamen. Via MX records kunt u kiezen voor mailen via Office 365, GSuite of Zohomail. Let u daarbij op het vinkje dat de lokale mailfunctie uitschakelt.

Voordat u ingrijpende wijzigingen aan uw site doorvoert, kunt u een backup maken via de tab Advanched Features. Het is niet nodig een dagelijkse backup te maken, deze maken wij al voor u, zie ook de tekst op de pagina Backup beleid. Via de Filemanager (onder System Info) kunt u deze naderhand weer verwijderen.

Voor extra veiligheid kunt u via deze pagina ook Two-Step Authentication instellen. Verder vindt u alle linken en functies die nodig zijn om uw hosting perfect te laten aansluiten op de wensen van uw website. Via Domain Setup kunt u ook de SSL routering instellen, alsmede voor de gewenste PHP versie kiezen.

Voor verdere vragen over de werking van het panel kunt u altijd een beroep op ons doen. Onderstaand kunt u het FTP programma WinSCP downloaden.